Një tjetër ditë, një tjetër event sportiv i sponsorizuar nga iute Albania

Në ditën e diel, në datën 24 Mars, u zhvillua eventi “Kamza Marathon” dhe ishte një sukses i vërtetë. Në një lokacion të veçantë pranë liqeni të Paskuqanit, qyteti i Kamzës dhe banorët e saj, përjetuan për herë të parë, emocionet që përcjell maratona si një event sportiv gjithëpërfshirës. Qindra sportistë profesionistë dhe amatorë, garuanlexo më shumë
Evente

Intervistë me Taulant Stërmasin: iute mbështet Maratonën e Kamzës

Një tjetër aktivitet sportiv i shtohet kalendarit sportiv në Shqipëri. Kjo është “Maratona e Kamzës” e cila zhvillohet me mbështetjen e iute dhe në kujdesin e Taulant Stërmasit. Para nisjes së kësaj maratone ne zhvilluam edhe një intervistë ekskluzive me Z. Stërmasi. Taulant, a mund të na thoni më shumë për eventin e Maratonës sëlexo më shumë
Evente

iute prezanton mundësi zhvillimi në panairet e punës për të rinjtë në Peshkopi & Gjirokastër.

Javën e kaluar u organizuan disa evente frymëzuese në rrugëtimin e fuqëzimit të të rinjve. Qytetet e Peshkopisë dhe Gjirokastrës ishin mikpritëse të Panaireve të Punës të organizuara nga Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, nën kujdesin e Ministres Znj. Bora Muzhaqi. Në bashkëpunim me Bashkitë lokale, panairet synonin të nxisnin të rinjtë drejtlexo më shumë
Evente
iute gjirokaster

Takim me gazetarët: mikrofinanca zbulon arritjet & sfidat. iute Albania pro gjithëpërfshirjes komunitare.

Ditën e djeshme, Shoqata Shqiptare e Mikrofinancës dhe drejtuesit e kompanive kryesore të industrisë, ftuan në takim gazetarë dhe përfaqësues mediatik, për të adresuar disa arritje dhe sfida ekonomike me të cilat përballet mikrofinanca, rrjedhimisht dhe ekonomia shqiptare. Ndër folësit ishte Z. Akan Ajdini, Drejtor i Përgjithshëm i Iute Albania, i cili theksoi rolin kryesorlexo më shumë
Evente
iute takim me gazetaret

iute në Kampionatin Individual Dimëror të Atletikës

Luiza Gega siguron medaljen e artë në Kampionatin Dimëror të Atletikës: një triumf tjetër për përkushtimin e iute në mbështetjen e sportit. Luiza Gega, ambasadorja e markës sonë, doli fituese në Kampionatin Individual Dimëror të Atletikës. Ky event, jo vetëm që shfaqi talente të jashtëzakonshme, por edhe nënvizoi natyrën e larmishme dhe gjithëpërfshirëse të sportevelexo më shumë
Evente
caste nga kampionati individual dimeror i atletikes

Risjellim Jaanipäev, ditën estoneze të verës në Shqipëri!

Për vendin nordik të Estonisë, vera nis në fund të qershorit. Pikërisht në këtë kohë dita shtrihet më shumë drejt natës dhe natyra fillon e çel. Jaanipäev është një nga festat më të vjetra estoneze dhe kompania estoneze Fintech iute ka vendosur ta sjellë këtë traditë në Shqipëri. Më datën 24 qershor, nga ora 9lexo më shumë
Evente
festo veren estoneze me iute