partner me iute
Partner me iute
Ofroji klientëve të tu, pagesa
me këste, pa asnjë kosto.
Bëhu partner

Për klientin

 • 1

  E thjeshtë

  Paguaj Më Vonë me Smart 0% apo Flexi.

  Paguaj Tani duke skanuar kodin QR.

 • 2

  Pa kosto

  Paguaj Më Vonë: me Smart 0% mund të paguash deri në 12 këste me 0 tarifa shtesë.

  Aplikimi për Limitin e Shpenzimit është FALAS.

  Rimbushja e llogarisë në Myiute është FALAS.

 • 3

  Fleksibël

  Paguaj më vonë me Flexi: Klienti zgjedh vlerën më të përshtatshme të këstit mujor.

  Paguaj Tani: Klienti paguan në çast, duke skanuar kodin QR nga aplikacioni Myiute, në celularin e tij.

 • 4

  E shpejtë

  Regjistrim dhe nënshkrim digjital nëpërmjet aplikacionit Myiute: aprovim direkt, në kohë reale, pa prezencë fizike.

per partnerin

Për Partnerin

 • Rritje e të ardhurave.

iute rrit vlerën mesatare të blerjes deri në 60%, ofron metodën e pagesës Myiute si kanal shtesë shitjeje dhe e bën më të lehtë marrjen e vendimit të blerjes ose kryerjes së pagesës nga klienti.

 • Rritje e besnikërisë.

Kërkimet tregojnë se klientët kanë më shumë gjasa të blejnë përsëri nga një biznes nëse është e mundur të paguajnë me këste, pa asnjë tarifë dhe interes. Gjithashtu, besueshmëria shtohet falë transparencës në llogarinë e pagesës që Myiute ofron.

 • Asnjë rrezik.

Ofrohet siguria maksimale nëpërmjet përdorimit të aplikacionit Myiute ku garantohet regjistrimi dhe identifikimi online përmes teknologjive të avancuara globale. Rreziku i kredisë merret 100% nga iute si dhe ofrohet siguria maksimale në monitorimin e transaksioneve dhe të klientëve në çdo kohë.

 • Integrim i thjeshtë.

Përdorimi i sistemeve të iute duke ofruar integrime të thjeshta dhe të shpejta online, si dhe në dyqanet fizike për shërbimet Paguaj Tani dhe Paguaj Më Vonë.

 • Kanal shtesë për marketing.

iute promovon biznesin tënd në mbi 500,000 klientë çdo muaj.

 • Më pak përpjekje.

Shitja realizohet në mënyrë të mënjëhershme nëpërmjet shërbimeve Paguaj Tani apo Paguaj Më Vonë duke skanuar kodin QR nga aplikacioni Myiute. Partneri nuk ka nevojë të skanojë, printojë, dërgojë apo nënshkruajë asnjë dokument.

Partnerë me ekspertizë teknologjike: Rritje dhe krijim i identitetit në treg

behu partner - supermart albania

supermart

SuperMart është një nga partnerët më të suksesshëm të iute që çdo ditë gjen zgjidhje të zgjuara për t’ua bërë eksperiencën e blerjeve sa më të lehtë klientëve.

 

a

Na lër të dhënat e tua dhe ne do të të kontaktojmë së shpejti.

Partner Form