Sjellim përvojën digjitale në fushën e financave personale.

student
iute Shqipëri në numra
288,000+ klientë
66M asete totale
+1,500 pika shitjeje
131 punonjës
stafi iute albania

Vizioni ynë

Ne parashikojmë një të ardhme në të cilën është e zakonshme të blesh me këste për produkte apo shërbime, ose të marrësh kredi konsumatore për të përmirësuar cilësinë e jetës.
Sekreti është që këstet t’i keni lehtësisht të përballueshme, dhe të jenë pjesë e zakonshme joproblematike e buxhetit mujor.
Ne synojmë t’u shërbejmë miliona klientëve dhe kjo do të thotë se ne vazhdimisht përpiqemi të tërheqim talentet më të mira e të zbatojmë teknologjinë më të fundit.

Tarmo Sild & Allar Niinepuu

Vlerat tona

Ne sjellim zgjidhje financiare të qarta dhe transparente si pjesë e përgjegjësisë sociale korporative.

 • Ne sjellim kompetencën e e-Estonisë për të ndihmuar në zhvillimin dhe digjitalizimin e sektorit financiar.

 • Ne ndihmojmë që ekonomia lokale të jetë më transparente.

 • Ne besojmë se paraja është një mjet për të arritur qëllimet tuaja, jo një qëllim në vetvete.

 • Ne kontribuojmë në mjedisin social të vendeve ku operojmë.

 • Ne jemi kompani bashkëpunuese në përgjegjësitë sociale dhe taksapagues të rregullt.

iute albania - zbuloni me shume rreth nesh

Jemi të pranishëm në shumë vende rreth jush!

Filluam aktivitetin tonë të biznesit në Shqipëri në vitin 2015 dhe që atëherë jemi kompania lider e financave personale.

 • Shqip

  Shqipëri

 • flag 2

  Moldavi

 • flag 1

  Maqedoni e Veriut

 • flag 3

  Bullgari

Bordi drejtues

Ekipi ynë drejtues ka eksperiencë të gjerë në sektorin e financave, menaxhimin strategjik të biznesit dhe përvojën e klientit.

Ne e kemi prejardhjen nga një komb digjital dhe angazhohemi për të ofruar zgjidhjet më të shpejta dhe më cilësore.

team 6

Tarmo Sild

Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv dhe bashkëthemelues

LinkedIn
team 5

Allar Niinepuu

Drejtor Tregtar dhe bashkëthemelues

LinkedIn
team 4

Kristel Kurvits

Drejtore e Financës

LinkedIn
team

Tarvo Rahumägi

Drejtor i Manaxhimit të Riskut

LinkedIn
team 2

Mart Nael

Drejtor i Menaxhimit të Operacioneve

LinkedIn
team 3

Goksu Tugay

Drejtore e Eksperiencës së Klientit

LinkedIn
Kadi Raudsepp

Kadi Raudsepp

Drejtore e Departamentit Ligjor

LinkedIn
Karriera në iute
Jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të vendosur dhe me talent që duan ti bashkohen ekipit tonë.
pervojen digjitale ne fushen e financave personale - zbuloni iute albania
pervoja digjitale ne fushen e financave personale - iute albania
sjellim pervojen digjitale ne fushen e financave personale

Ema, Këshilluese Klienti:

“Duke qenë mbështetës dhe konstruktiv, mund të ecim përpara së bashku. Ke pyetje ose nevojë për ndihmë? Më kontakto – unë jam këtu për të ndihmuar!”