Myiute

Përmirëso përvojën tënde financiare!
my iute albani

Aplikacioni ynë i sigurt dhe i thjeshtë të lejon të aksesosh dhe menaxhosh paratë me lehtësi.

Benefitet
  • Akseso dhe lëviz paratë e tua në mënyrë të sigurt, 24/7.
  • Apliko për limitin tënd të shpenzimit dhe shiko sa para të presin për t’i përdorur kurdo dhe kudo.
  • Zgjidh kredinë konsumatore që i përshtatet nevojave të tua.
  • Bli me këste dhe akseso ofertat më të mira nga mbi 1000 partnerë në të gjithë Shqipërinë.
  • Bëj pagesa të shpejta nëpërmjet telefonit duke skanuar kodin QR në mbi 500 dyqane partnere.
  • Tërhiq para me lehtësi në ATM-të tona 24/7 dhe pranë Partnerëve iute në të gjithë Shqipërinë.
  • Rimbush portofolin tënd digjital te partnerët iute ose nëpërmjet transfertave nga llogaria jote bankare.

Shkarko aplikacionin Myiute tani!