Aktivizo portofolin digjital

portofoli digjital myiute
Portofoli Digjital Myiute
Si kuletë, por më e lehtë!
Shkarko tani!

Portofoli Digjital Myiute e bën përdorimin e parave të thjeshtë, të shpejtë, të sigurt dhe të leverdisshëm. Kredi, pagesa, oferta - 24/7 në celularin tënd.

Menjëherë sapo ta aktivizosh atë, ti mund të:

 • Shtosh para në portofolin tënd digjital me para në dorë ose transfertë bankare.
 • Paguash Tani me portofolin tënd digjital në dyqane Partnere dhe të pёrfitosh nga  oferta speciale.
 • Blesh produkte ose shërbime në çast dhe të paguash më vonë me këste, pa kosto shtesë.
 • Tërheqësh para në ATM-të e iute dhe pranë Partnerëve në të gjithë Shqipërinë.
 • Marrësh Limitin tënd të Shpenzimit dhe të zbulosh se sa para janë menjëherë të disponueshme për ty nëse do të paguash në çast me Kod QR, ose më vonë me këste për blerjet e tua, apo nëse të nevojiten para në dorë.

Duke shkarkuar dhe aktivizuar portofolin digjital Myiute ti mund të:

 • 1

  Rimbushësh Llogarinë

   

  Shto para në portofolin tënd digjital me cash ose transfertë bankare.

 • 2

  Paguash Tani

   

   

  Kryej transaksionin tënd të parë Paguaj Tani në Partnerët tanë dhe shijo oferta speciale.

 • 3

  Aksesosh ATM

   

   

  Me numrin tënd unik të Myiute ti merr akses të menjëhershëm në para 24/7 në ATM-të iute ose vendndodhjet e partnerëve.

 • 4

  Aktivizosh Limitin e Shpenzimit

   

  Aktivizoje dhe zbulo se sa para mund të marrësh menjëherë për të blerë në dyqane ose për t’i tërhequr ato fizikisht.