Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Njoftim lidhur me ndryshimin e komisionit për tërheqjen e parave.

IutePay: Përditësime të rëndësishme!   Dëshirojmё t’ju prezantojmë disa ndryshime të rëndësishme që do të përmirësojnë përvojën tënde financiare:   Fleksibiliteti i portofolit digjital: Duke filluar nga 11.03.2024, Portofoli yt Digjital ofron më shumë mundёsi! Tani mund të përdorësh paratë për një gamë më të gjerë transaksionesh, duke përfshirë blerjen e produkteve dhe shërbimeve përmes rrjetit tonëlexo më shumë
Njoftime

IuteCredit bëhet “iute”, zgjerohen shërbimet financiare

IuteCredit shndërrohet në iute në një lëvizje strategjike që reflekton shërbime financiare, të zgjeruara përtej huave.   IuteCredit, tashmë iute do të ofrojë një gamë më gjithëpërfshirëse shërbimesh financiare, duke u shtrirë në financat e konsumatorit, shërbimet e pagesave dhe produktet e sigurimeve. Qëllimi dhe misioni mbetet i njejtë dhe i qartë: krijimi i përvojëslexo më shumë
Njoftime
iuteCredit behet iute, zgjerohen sherbimet financiare

iute: Inovacioni që po ndryshon tregun

Si një zgjidhje inovative pagesash, iute po ndryshon mënyrën si ne i bëjmë pagesat online dhe offline duke ofruar teknologji dhe shërbime të avancuara që po ndryshojnë tregun. Tani apo më vonë? Iute ofron zgjidhje pagese “Paguaj më Vonë” dhe “Paguaj Tani” në të gjithë Shqipërinë. “Paguaj Tani”, i referohet një mënyre pagese ku blerësilexo më shumë
Njoftime
iute- iute: inovacioni qe po ndryshon tregun