Kthehu pas

iute: Inovacioni që po ndryshon tregun

Njoftime
iute- iute: inovacioni qe po ndryshon tregun

Si një zgjidhje inovative pagesash, iute po ndryshon mënyrën si ne i bëjmë pagesat online dhe offline duke ofruar teknologji dhe shërbime të avancuara që po ndryshojnë tregun.

Tani apo më vonë?

Iute ofron zgjidhje pagese “Paguaj më Vonë” dhe “Paguaj Tani” në të gjithë Shqipërinë. “Paguaj Tani”, i referohet një mënyre pagese ku blerësi paguan për produktet ose shërbimet në momentin e blerjes nga portofoli i tij dixhital.

Nga ana tjetër, ” Paguaj më Vonë ” i lejon blerësit të shtyjnë pagesën për një periudhë të caktuar, kjo bëhet përmes planit me këste që klienti mund të zgjedhë sipas nevojave të tij. Pra, klienti bën blerje tani, merr produktin dhe fillon të paguajë më vonë.

Kur flasim për zgjidhjen “Paguaj më Vonë”, një nga avantazhet kryesore të iute është limiti i para-aprovuar i shpenzimeve për klientët. Klientët me një limit të para-aprovuar shpenzimi mund të shijojnë blerjet pa stres, të blejnë çfarë të duan dhe të paguajnë blerjen më vonë me këste. Tashmë më shumë se 40,000 klientë në Shqipëri po përfitojnë nga limiti i para-aprovuar i shpenzimeve.

Limiti i para-aprovuar i shpenzimeve është si një kredi për blerje, që i garantohet klientit sa herë që i nevojitet. Për dyqanet, do të thotë më shumë shitje dhe një procesim më i shpejtë shitjeje, pasi kreditë për produktet miratohen në çast.

Më shpejt me Kodin QR

Një tjetër avantazh teknologjik që ofron iute, është aftësia për të kryer pagesa duke skanuar një kod QR. Kjo mënyrë e re pagese është e thjeshtë dhe e sigurt, duke i mundësuar klientit të blejë vetëm me një skanim nëpërmjet telefonit.

Për personelin e dyqaneve ky kod bën përpunimin e pagesave dhe kredive shpejt dhe pa mundim, pasi nuk ka nevojë të plotësoni formularë të gjatë të të dhënave të klientit. Pagesat e kodit QR janë të disponueshme për të dyja mënyrat e pagesave “Paguaj Tani” si dhe “Paguaj më Vonë”.

Hidhe Firmën… pa lëvizur!

Një veçori tjetër e rëndësishme është se klientët mund të nënshkruajnë marrëveshjet e tyre të huasë “Paguaj më Vonë” në aplikacionin MyIute me nënshkrim dixhital. Duke eliminuar kontratat e gjata dhe nevojën për të printuar dhe skanuar letra, procesi i nënshkrimit bëhet më i shpejtë, duke e bërë blerjen me iute një zgjedhje perfekte për blerje biznesi dhe individuale.

E shikon të ardhmen? Quhet tregti elektronike.

Në çdo zhvillim të ri teknologjik, dera që troket më fort është ajo që ka akses te e ardhmja; te tregtia elektronike. Klientët mund të blejnë në dyqanet online të cilat kanë instaluar shtojcën e tregtisë elektronike iute dhe të paguajnë për mallrat pa dalë nga shtëpia. Shtojca apo Plug-in iute për e-com mund të instalohet në dyqanet elektronike lehtësisht dhe brenda pak minutash dhe nuk ka nevojë për njohuri specifike IT.

Kjo platformë i bën bizneset më tërheqëse për kleintë të rinj dhe më bindëse që ata të shndërrohen klientë të rregullt. Bizneset përmirësojnë proceset e tyre të pagesave, ndërsa klientët përfitojnë nga shpejtësia, siguria dhe lehtësia e përdorimit të ofruar nga iute, duke shijuar më shumë blerjet e tyre.

Kur krahasohet me konkurentët, iute dallohet me veçoritë e saj të avancuara teknologjike, si limiti i para-aprovaur i shpenzimeve, kodi QR dhe funksionaliteti i nënshkrimit dixhital. Këto veçori ofrojnë një përvojë pagese të qetë, të shpejtë dhe efikase si për klientët ashtu edhe për partnerët, duke e veçuar iute si një zgjidhje lider në treg.

Nëse dëshironi të dini më shumë dhe të filloni bashkëpunimin me iute, vizitoni faqen iute.al ose kontaktoni +35544505060.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme