Kthehu pas

IuteCredit bëhet “iute”, zgjerohen shërbimet financiare

Njoftime
iuteCredit behet iute, zgjerohen sherbimet financiare

IuteCredit shndërrohet në iute në një lëvizje strategjike që reflekton shërbime financiare, të zgjeruara përtej huave.

 

IuteCredit, tashmë iute do të ofrojë një gamë më gjithëpërfshirëse shërbimesh financiare, duke u shtrirë në financat e konsumatorit, shërbimet e pagesave dhe produktet e sigurimeve.

Qëllimi dhe misioni mbetet i njejtë dhe i qartë: krijimi i përvojës së jashtëzakonshme në financat personale duke tejkaluar pritshmëritë e klientit tashmë jo vetëm ne kredi por në nevoja të ndryshme financiare.Tarmo Sild, CEO i iute Group, shprehet se iute nuk ka të bëjë më vetëm me Kredinë; por me të gjitha aspektet e financave personale.

“Ne kemi evoluar në një kompani fintech e specializuar në financat e konsumatorit, shërbimet e pagesave dhe produktet e sigurimit.”
Lasse Sool, Drejtor i Marketingut të Grupit, shpjegon sfidat e riemërtimit, me fokus në përditësimin e pranisë online të kompanisë dhe rrjetit të partnerëve. Sipas Z. Sool, rinovimi i markës synohet të përfundojë në gjysmën e parë të 2024.
Pavarësisht ndryshimeve, iute do të përfaqësohet me emrin e frymëzuar nga vetë klientët, “iute”.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme