Kthehu pas

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Njoftime

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024:

Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek;

Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek;

Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek;

Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek;

Komision i shtyrjes së datës së pagesës së këstit – 1,500 Lek.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme

Një tjetër ditë, një tjetër event sportiv i sponsorizuar nga iute Albania

Në ditën e diel, në datën 24 Mars, u zhvillua eventi “Kamza Marathon” dhe ishte një sukses i vërtetë. Në një lokacion të veçantë pranë liqeni të Paskuqanit, qyteti i Kamzës dhe banorët e saj, përjetuan për herë të parë, emocionet që përcjell maratona si një event sportiv gjithëpërfshirës. Qindra sportistë profesionistë dhe amatorë, garuanlexo më shumë
Evente