Kthehu pas

Njoftim lidhur me ndryshimin e komisionit për tërheqjen e parave.

Njoftime

IutePay: Përditësime të rëndësishme!

 

Dëshirojmё t’ju prezantojmë disa ndryshime të rëndësishme që do të përmirësojnë përvojën tënde financiare:

 

  • Fleksibiliteti i portofolit digjital: Duke filluar nga 11.03.2024, Portofoli yt Digjital ofron më shumë mundёsi! Tani mund të përdorësh paratë për një gamë më të gjerë transaksionesh, duke përfshirë blerjen e produkteve dhe shërbimeve përmes rrjetit tonë të partnerëve e-commerce.

  • Rrjeti i Zgjeruar i Partnerëve për lehtësinë tuaj: Kemi kënaqësinë të njoftojmë zgjerimin e rrjetit tonë të Partnerëve ku mund të paguhet me “Paguaj Tani” nga Myiute! Kjo do të thotë më shumë vende për të skanuar e paguar me kod QR, për të shtuar dhe marrë para fizike, duke mundësuar aksesimin e parasë dhe të pagesave nga kudo. Gjithashtu, rrjeti ynë i ATM-ve iute i disponueshëm 24/7, siguron përdorimin e parave në çdo kohë.

  • Përditësim në tarifën e tërheqjes së parave fizike: Duke filluar nga data 29.03.2024, komisioni pёr tёrheqjen e parave, pranë IUTE ATM dhe pranë Partnerëve tanë do tё jetё 2.9% e shumёs sё tёrhequr.

  • Të përkushtuar ndaj mirëqenies financiare: Ne dëshirojmë të të rikujtojmë se mbushja e portofolit digjital Myiute dhe kryerja e pagesave me Kod QR pranë partnerëve tanë në dyqane ose online në website të tyre mbetet falas.

 Faleminderit që zgjodhe iute! Ne jemi të përkushtuar që të të ofrojmë vazhdimisht shërbimet më të mira financiare dhe vlerësojmë pjesëmarrjen tënde në këtë rrugëtim të përbashkët.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme