Kthehu pas

iute dhe Luiza Gega në Qytetin Evropian të Sportit për 2024

Evente

Përsëri dhe përsëri: aty ku ka ngjarje sportive, është edhe iute.

Kësaj here ishim të pranishëm si sponsor në një event kushtuar sportit, në një maratonë urbane. Ne ishim së bashku me Luiza Gegën, kampionen e Europës në atletikë, njëherazi ambasadorja e markës sonë, në qytetin europian të sporteve për vitin 2024.

Në 21 Prill, në bregdetin e qytetit të Vlorës, u zhvillua “Gjysmë Maratona e Vlorës” dhe iute ishte sërish i pranishëm, për të mbështetur sportin, shëndetin dhe mirëqenien fizike e mendore, së bashku me kampionen tonë të padiskutueshëm.

Në garat 5 km, 10 km dhe 21 km garuan qindra sportistë në kategori të ndryshme për fëmijë, të rinj, të rritur mbi 40 vjeç etj. Duam të shprehim vlerësimin dhe mirënjohjen për të rinjtë dhe të rejat që sfiduan veten, njëri-tjetrin, rekordet kombëtare por edhe shiun dhe breshrin, në një garë emocionuese që do të mbahet mend gjatë.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

iute, në Kampionatin e 86-të Kombëtar të Atletikës

Në datat 13-14 Qershor, në Elbasan Arena, u zhvillua edicioni i 86-të i Kampionatit Kombëtar të Atletikës për të rritur dhe iute ishte edhe një herë aty për të dhënë mbështetjen e saj. Në këtë event, morën pjesë të gjitha ekipet e vendit dhe garuan atletët më të mirë, përfshirë këtu edhe kampionen e padiskutueshme,lexo më shumë
Njoftime

iute sponsor zyrtar i edicionit të 15-të të Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit

Në datat 3-4-5 Qershor, në Tiranë u zhvillua edicioni i XV-të i Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit dhe për iute, ishte një privilegj dhe kënaqësi të ishim sponsor zyrtar të këtij eventi. Me shumë dëshirë, ishim pjesë e këtij eventi mjaft të rëndësishëm dhe domethënës, që nënvizoi edhe një herë, sfidat dhe mundësitë përlexo më shumë
Njoftime

iute, gjithmonë në mbështetje të inovacionit dhe sipërmarrjes

Nëse flasim për frymën e sipërmarrjes dhe inovacionin, iute do të jetë gjithmonë aty. Këtë herë ne ishim sponsorë zyrtarë të eventit “Get In The Ring Albania”, pjesë e strukturës zyrtare të “Get In The Ring Global”, me qendër në Holandë. GITR është një koncept që sjell në skenë sipërmarrësit që duan të prezantojnë kompaninëlexo më shumë
Evente