Kthehu pas

iute prezanton mundësi zhvillimi në panairet e punës për të rinjtë në Peshkopi & Gjirokastër.

Evente
iute gjirokaster

Javën e kaluar u organizuan disa evente frymëzuese në rrugëtimin e fuqëzimit të të rinjve. Qytetet e Peshkopisë dhe Gjirokastrës ishin mikpritëse të Panaireve të Punës të organizuara nga Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, nën kujdesin e Ministres Znj. Bora Muzhaqi. Në bashkëpunim me Bashkitë lokale, panairet synonin të nxisnin të rinjtë drejt një të ardhmeje më të ndritur, duke lidhur aktorët vendas dhe kombëtarë si iute Shqipëri me aspiratat e të rinjve.

Në kuadër të “këndeve të informacionit” iute prezantoi një mori me mundësi praktikash dhe punësimi për të pranishmit, edhe në prezencën e Zv. Kryeministres znj. Belinda Balluku dhe Ministres së Mjedisit dhe Turizmit Znj. Mirela Kumbaro, të cilat ju kushtuan rëndësi të dy eventeve në Peshkopi dhe Gjirokastër, duke vizituar stendat e iute dhe duke rikonfirmuar angazhimin e qeverisë për fuqizimin e të rinjve.

Përfaqësuesit e iute prezantuan edhe zgjidhje financiare dhe burime të përshtatura për të nisur udhëtimet e tyre sipërmarrëse ose për të ndjekur arsimin e mëtejshëm. Suksesi i jashtëzakonshëm i Panairit të Punës në Peshkopi dhe Gjirokastër nënvizon fuqinë transformuese të bashkëpunimit dhe mundësive. Duke ofruar platforma për dialog, lidhje dhe fuqizim, këto ngjarje hedhin bazat për një të ardhme më gjithëpërfshirëse dhe më të begatë.

Për ata që nuk paten mundësi të ndjekin këto panaire, i ftojmë të na ndjekin në vazhdim për të zbuluar mundësi dhe iniciativa për fuqizimin e të rinjve që iute ofron në rrugët e tyre drejt suksesit.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme