Kthehu pas

iute, gjithmonë në mbështetje të inovacionit dhe sipërmarrjes

Evente

Nëse flasim për frymën e sipërmarrjes dhe inovacionin, iute do të jetë gjithmonë aty. Këtë herë ne ishim sponsorë zyrtarë të eventit “Get In The Ring Albania”, pjesë e strukturës zyrtare të “Get In The Ring Global”, me qendër në Holandë.

GITR është një koncept që sjell në skenë sipërmarrësit që duan të prezantojnë kompaninë e tyre në formatin “start-up”, për të kërkuar mentorim, mbështetje financiare dhe promovim të të gjitha llojeve. Në një “ring”, sipërmarrës të ndryshëm, pavarësisht moshës, gjinisë apo prejardhjes kulturore, u përballen dhe sfiduan njëri-tjetrin, duke treguar cilësitë dhe karakteristikat e ideve të tyre të biznesit. Vlerësimi u bë nga juria, duke gjykuar për: prezantimin fillestar, ekipin, arritjet, modelin e biznesit dhe thirrjen për veprim.

E gjeni dot kush ishte pjesë e jurisë në këtë event? Po ashtu është, ishte CEO i iute, Z. Akan Ajdini, i cili si gjithmonë me karizmën e tij u përcolli mesazhe të rëndësishme konkurrentëve, duke i ftuar ata të punojnë, të përmirësohen dhe të luftojnë për të arritur ëndrrat e tyre.


Fituesi ishte një surprizë: vetëm 17 vjeç, Geart Ferhati me projektin Swaper, një ide inovative që bashkoi teknologjinë AI me studimin dhe të mësuarit.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

iute, në Kampionatin e 86-të Kombëtar të Atletikës

Në datat 13-14 Qershor, në Elbasan Arena, u zhvillua edicioni i 86-të i Kampionatit Kombëtar të Atletikës për të rritur dhe iute ishte edhe një herë aty për të dhënë mbështetjen e saj. Në këtë event, morën pjesë të gjitha ekipet e vendit dhe garuan atletët më të mirë, përfshirë këtu edhe kampionen e padiskutueshme,lexo më shumë
Njoftime

iute sponsor zyrtar i edicionit të 15-të të Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit

Në datat 3-4-5 Qershor, në Tiranë u zhvillua edicioni i XV-të i Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit dhe për iute, ishte një privilegj dhe kënaqësi të ishim sponsor zyrtar të këtij eventi. Me shumë dëshirë, ishim pjesë e këtij eventi mjaft të rëndësishëm dhe domethënës, që nënvizoi edhe një herë, sfidat dhe mundësitë përlexo më shumë
Njoftime

iute dhe super kampionia Luiza Gega në Kupën e Republikës

Në datën 18 Maj, në stadiumin Elbasan Arena, u zhvillua Kupa e Republikës në Atletikë për vitin 2024 dhe iute ishte përsëri aty në mbështetje të sportit dhe mirëqënies. Një ditë e gjatë e mbushur me plotë garë, sfida dhe emocion, që nxori në pah edhe një herë, sportistë më të mirë dhe më tëlexo më shumë
Evente