Kthehu pas

iute në Kampionatin Individual Dimëror të Atletikës

Evente
caste nga kampionati individual dimeror i atletikes

Luiza Gega siguron medaljen e artë në Kampionatin Dimëror të Atletikës: një triumf tjetër për përkushtimin e iute në mbështetjen e sportit.

Luiza Gega, ambasadorja e markës sonë, doli fituese në Kampionatin Individual Dimëror të Atletikës. Ky event, jo vetëm që shfaqi talente të jashtëzakonshme, por edhe nënvizoi natyrën e larmishme dhe gjithëpërfshirëse të sporteve në vend.

Kampionati Individual Dimëror i Atletikës, mblodhi së bashku atletë të moshave dhe kualifikimeve të ndryshme, duke krijuar një atmosferë dinamike dhe konkurruese. Me 20 disiplina dhe 320 sportistë pjesëmarrës, evenimenti ishte një dëshmi e rritjes së atletikës në Shqipëri. Rëndësia e këtij konkursi shkon përtej arritjeve individuale: simbolizon unitetin dhe forcën e komunitetit atletik shqiptar.

Atletë që garojnë në Kampionatin Individual Dimëror të Atletikës.

Triumfi i Luizës është në disiplinën 3000 metra, me një kohë të jashtëzakonshme prej 8 minutash e 55 sekondash. Por ky nuk ishte rekordi i vetëm i vendosur gjatë kësaj gare: 25 rekorde të tjera personale u tejkaluan duke treguar përmirësimin dhe përkushtimin e vazhdueshëm të pranishëm në skenën e atletikës shqiptare.

Kjo fitore ka një rëndësi të veçantë për iute, pasi triumfon gjithashtu edhe mbështetjen që ekipi i iutes ka dhënë në promovimin e sportit dhe të jetesës së shëndetshme. Mbështetja e ngjarjeve si Kampionati Individual Dimëror i Atletikës, përputhet me vlerat thelbësore të iute, duke theksuar rëndësinë e një stili jetese aktive. Ndërsa Luiza qëndron në majë të podiumit, e mbështjellë nga suksesi, iute qëndron me krenari pranë saj. Pasi në vrapin e jetës, nuk jemi kurrë vetëm…

 

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme