Kthehu pas

Risjellim Jaanipäev, ditën estoneze të verës në Shqipëri!

Evente
festo veren estoneze me iute

Për vendin nordik të Estonisë, vera nis në fund të qershorit. Pikërisht në këtë kohë dita shtrihet më shumë drejt natës dhe natyra fillon e çel. Jaanipäev është një nga festat më të vjetra estoneze dhe kompania estoneze Fintech iute ka vendosur ta sjellë këtë traditë në Shqipëri.

Më datën 24 qershor, nga ora 9 e paradites deri në 12 të natës, iute fton të gjithë të bashkohen në festimet estoneze të verës te fushat e tenisit në Parkun e Liqenit Artificial, Tiranë.

Në këtë festë të mrekullueshme do të ketë shumë argëtim për familjet. Aktivitete të ndryshme do të jenë në dispozicion për të gjithë të pranishmit. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të krijuar kujtime të paharrueshme.

Për të bërë festën më të veçantë, Iute ka ftuar disa DJ të njohur shqiptarë, të cilët do të ofrojnë muzikë të shkëlqyeshme gjatë gjithë ditës. Truman, Floross, Hektor Jubani, Meke, dhe ChrisV janë disa prej emrave të famshëm në skenën muzikore shqiptare dhe ata do të sigurojnë që festa të kalojë në ritmin e muzikës më të mirë.

Përveç muzikës, partnerët e Iute do të zbulojnë disa surpriza për të gjithë pjesëmarrësit. Për më tepër, aktivitete të veçanta do të zhvillohen duke përfshirë konkurse dhe dhurata të çmuara për fituesit. Kjo është një mundësi e fantastike për të përfituar nga promovimet, ofertat dhe dhuratat që do të jenë në dispozicion në këtë festë.

Iute fton të gjithë që të bashkohen në këtë festë të jashtëzakonshme dhe të përjetojnë një ngjarje unike të kulturës estoneze në Tiranë.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme