Rama: Të evitojmë cash-in, shembull inovacioni në fintech.

Në një takim të jashtëzakonshëm të mbledhur në Shtëpinë e Biznesit më 31 janar 2024, Kryeministri Edi Rama theksoi rëndësinë e jashtëzakonshme të inovacionit, veçanërisht brenda sektorit financiar, për ta çuar Shqipërinë drejt një të ardhmeje më të mirë. Takimi, ku morën pjesë aktorë kryesorë, duke përfshirë drejtues të lartë nga bankat e nivelit tëlexo më shumë
Lajme
takimi mes fintech dhe shtepise se biznesit

iute prezanton mundësi zhvillimi në panairet e punës për të rinjtë në Peshkopi & Gjirokastër.

Javën e kaluar u organizuan disa evente frymëzuese në rrugëtimin e fuqëzimit të të rinjve. Qytetet e Peshkopisë dhe Gjirokastrës ishin mikpritëse të Panaireve të Punës të organizuara nga Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, nën kujdesin e Ministres Znj. Bora Muzhaqi. Në bashkëpunim me Bashkitë lokale, panairet synonin të nxisnin të rinjtë drejtlexo më shumë
Evente
iute gjirokaster

Takim me gazetarët: mikrofinanca zbulon arritjet & sfidat. iute Albania pro gjithëpërfshirjes komunitare.

Ditën e djeshme, Shoqata Shqiptare e Mikrofinancës dhe drejtuesit e kompanive kryesore të industrisë, ftuan në takim gazetarë dhe përfaqësues mediatik, për të adresuar disa arritje dhe sfida ekonomike me të cilat përballet mikrofinanca, rrjedhimisht dhe ekonomia shqiptare. Ndër folësit ishte Z. Akan Ajdini, Drejtor i Përgjithshëm i Iute Albania, i cili theksoi rolin kryesorlexo më shumë
Evente
iute takim me gazetaret

Obligacionet me ofertë private: shqiptarët investojnë përsëri në iute. Rritet besueshmëria e kompanisë në operacione dhe shërbime.

Iute, kompania fintech estoneze, ka emetuar sërish obligacione me ofertë private, duke arritur vlerën e emetimit 2.7M euro. Kjo shumë e emetuar nga ky obligacion, tregon besueshmërinë që kjo kompani gëzon në sytë e investitorëve shqiptarë, por ajo flet edhe për një trend pozitiv për vetë ekonominë shqiptare dhe diversifikimin e mjeteve të investimit. Përlexo më shumë
Lajme
obligacionet me oferte private

iute në Kampionatin Individual Dimëror të Atletikës

Luiza Gega siguron medaljen e artë në Kampionatin Dimëror të Atletikës: një triumf tjetër për përkushtimin e iute në mbështetjen e sportit. Luiza Gega, ambasadorja e markës sonë, doli fituese në Kampionatin Individual Dimëror të Atletikës. Ky event, jo vetëm që shfaqi talente të jashtëzakonshme, por edhe nënvizoi natyrën e larmishme dhe gjithëpërfshirëse të sportevelexo më shumë
Evente
caste nga kampionati individual dimeror i atletikes

Risjellim Jaanipäev, ditën estoneze të verës në Shqipëri!

Për vendin nordik të Estonisë, vera nis në fund të qershorit. Pikërisht në këtë kohë dita shtrihet më shumë drejt natës dhe natyra fillon e çel. Jaanipäev është një nga festat më të vjetra estoneze dhe kompania estoneze Fintech iute ka vendosur ta sjellë këtë traditë në Shqipëri. Më datën 24 qershor, nga ora 9lexo më shumë
Evente
festo veren estoneze me iute

Kampionia e Evropës Luiza Gega, imazh zyrtar i iute!

Një zhvillim fantastik për botën e sportit, ashtu edhe për industrinë fintech, është lajmi se kampionia e Evropës Luiza Gega, do të jetë ambasadorja e markës iute. Ky lajm është bërë i ditur pak ditë më parë nga vetë Luiza Gega në kanalet e saj të rrjeteve sociale. “Tek iute kam gjetur një skuadër fantastikelexo më shumë
Lajme
kampionia e evropes Luiza Gega - imazh zyrtar i iute

IuteCredit bëhet “iute”, zgjerohen shërbimet financiare

IuteCredit shndërrohet në iute në një lëvizje strategjike që reflekton shërbime financiare, të zgjeruara përtej huave.   IuteCredit, tashmë iute do të ofrojë një gamë më gjithëpërfshirëse shërbimesh financiare, duke u shtrirë në financat e konsumatorit, shërbimet e pagesave dhe produktet e sigurimeve. Qëllimi dhe misioni mbetet i njejtë dhe i qartë: krijimi i përvojëslexo më shumë
Njoftime
iuteCredit behet iute, zgjerohen sherbimet financiare

iute: Inovacioni që po ndryshon tregun

Si një zgjidhje inovative pagesash, iute po ndryshon mënyrën si ne i bëjmë pagesat online dhe offline duke ofruar teknologji dhe shërbime të avancuara që po ndryshojnë tregun. Tani apo më vonë? Iute ofron zgjidhje pagese “Paguaj më Vonë” dhe “Paguaj Tani” në të gjithë Shqipërinë. “Paguaj Tani”, i referohet një mënyre pagese ku blerësilexo më shumë
Njoftime
iute- iute: inovacioni qe po ndryshon tregun