Kthehu pas

Dita Ndërkombëtare e Sindromës Down: iute “vesh” çorapet e Down Syndrome Albania.

Lajme

Në Ditën Ndërkombëtare të Sindromës Down iute Albania tregoi përkushtimin e saj ndaj përgjegjësisë sociale duke ofruar mbështetje për organizatën Down Syndrome Albania.

Në mbështetje të kësaj kategorie me nevoja të veçanta, përtej donacionit të institucionit ndaj organizatës, vetë stafi i iute Albania bleu një sasi çorapesh nga Down Syndrome Albania, duke ofruar ndihmë financiare për nismat e vlefshme të organizatës.

Organizata Down Syndrome Albania luan një rol jetik në avokimin për të drejtat dhe përfshirjen e individëve me sindromën Down në shoqërinë shqiptare. Nëpërmjet programeve dhe aktiviteteve të ndryshme, organizata promovon ndërgjegjësimin, pranimin dhe mbështetjen për individët me sindromën Down dhe familjet e tyre.

Duke blerë çorape nga Down Syndrome Albania, iute jo vetëm që ofroi mbështetje financiare, por gjithashtu ndihmoi në rritjen e ndërgjegjësimit për rëndësinë e përfshirjes dhe mbështetjes për individët me sindromën Down. Kjo është arsyeja përse iute Albania fton cilindo institucion apo kompani të bëjë “një hap në çorapet e DSA”, për të rritur sensibilizimin ndaj kësaj kauze unike.

Përtej fuqizimit të individëve përmes shërbimeve financiare dhe edukimit, përfaqësuesit e kompanisë shprehen të përkushtuar për të mbështetur kauzat dhe komunitetet më të ndjeshme sociale.Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme