Merr paratë që të nevojiten nga rehatia e shtëpisë

Shijo verën
Merr kredi
deri në 50,000 lekë
me 0% interes.
Apliko tani

Aplikacioni ynë inovativ Myiute, së bashku me rrjetin e gjerë të ATM-ve, të lejon të aksesosh, lëvizësh dhe menaxhosh para lehtësisht.
Përqafo një eksperiencë të thjeshtë që të jep kontroll të plotë parave.

Kredi, pagesa, oferta – 24/7 në celularin tënd.

menaxho kredine tende me myiute

Apliko dhe menaxho kredinë tënde!

 

 • Zgjidh kredinë konsumatore që i përshtatet nevojave të tua.

 

 • Kontrollo balancën dhe paguaj kredinë nga shtëpia.

 

 • Tërhiq paratë me lehtësi nga rrjeti i gjerë i ATM-ve iute.

 

shijo blerjet me myiute

Shijo blerjet!

 

 • Aktivizo limitin e shpenzimit për blerje të çastit.

 

 • Paguaj Tani: Bëj pagesa të menjëhershme, duke skanuar kodin QR nga Myiute.

 

 • Paguaj më vonë: paguaj me këste! (edhe me 0% interes)

 

 • Zbulo ofertat më të mira nga partnerët tanë.

 

aktivizo portofolin digjital me myiute

Aktivizo Portofolin Digjital

 

 • Rimbush llogarinë në rrjetin e partnerëve iute.

 

 • Transfero fonde në Myiute, nga llogaria jote bankare.

 

 • Tërhiq para në rrjetin e Partnerëve ose në ATM-të iute, 24/7.

 

 • Shijo pagesa të menjëhershme elektronike, përmes skanimit të Kodit QR.

 

Fillo tani!

 • Hapi 1

  Shkarko Aplikacionin

 • Hapi 2

  Apliko

  Apliko për kredi ose limit shpenzimi duke plotësuar të dhënat personale dhe prit për miratim.

 • Hapi 3

  Identifikohu

  Ndiq udhëzimet në aplikacion për të bërë procesin e identifikimit.

 • Hapi 4

  Nënshkruaj

  Nënshkruaj marrëveshjen në aplikacionin Myiute dhe shijo përfitimet.