spending-limit
limiti i shpenzimit me iute albania
Limiti i Shpenzimit
Para e garantuar në çast për ty.
Shkarko Myiute & Aktivizo tani
bej shopping me iute albania

Shopping “Shih me sy e plas me zemër”? Tashmë, jo më!

 • Dëshiron të blesh por nuk ke mjaftueshëm fonde?
 • Planifikon të shpenzosh por nuk do të rëndosh financat e tua?

Apliko dhe merr Limitin e Shpenzimit, përdore dhe paguaj më vonë me këste.

Zbulo arsyet përse të zgjedhësh Limitin e Shpezimit

Si të aktivizosh Limitin e Shpenzimit?

Ti paguan sipas planit të ripagimit vetëm kur e përdor kreditin e disponueshëm.
 •  

  Shkarko tani aplikacionin Myiute‎.

  Shkarko këtu
 •  

  Hyr në Myiute & Aktivizo falas Limitin e Shpenzimit

  Aktivizo tani
 • .

  Para se ta kuptosh, Limiti i Shpenzimit do jetë gati në Myiute, në portofolin tënd digjital.

Kliko dhe ndiq videon nëse të duhet ende ndihmë.

Shiko më shumë

 

Oferta e muajit.

Kredi prej 50,000 ALL me 0% interes për 2 muaj, nëse aktivizon tani Limitin e Shpenzimit.

kredi prej 50,000 All me 0% interes

Ndiq këto 3 hapa

 • Shkarko Myiute & rikthehu në këtë faqe. Kliko këtu
 • Aktivizo falas Limitin e Shpenzimit. Aktivizo këtu
 • Qëndo në pritje të telefonatës sonë.

Gjej përgjigjet për pyetjet më të zakonshme që mund të kesh lidhur me Limitin e Shpenzimit.
Sa është limiti maksimal që mund të përfitoj?

Apliko për Limitin tënd të Shpenzimit dhe shiko sa para të presin!

A kam detyrime nëse nuk e përdor Limitin e Shpenzimit?

Jo. Ti paguan sipas planit të ripagimit vetëm kur e përdor kreditin e disponueshëm.

Ku mund ta perdor?

Në rrjetin e partnerëve iute.