pay-now-later
Pagesa të menjëhershme përmes celularit
Shijo pagesa elektronike përmes skanimit të Kodit QR.

Me Paguaj Tani, ti mund të shijosh pagesa të menjëhershme elektronike, përmes skanimit të kodit QR në dyqanet e partnerëve tanë, në të gjithë Shqipërinë.

Mjafton të transferosh para nga llogaria jote bankare në Myiute ose të aktivizosh Limitin e Shpenzimit që të mund të bësh pagesa rrufe të shpejta!

Me shërbimin Paguaj Tani, ti mund të paguash me Kod QR në mbi 500 dyqane partnere dhe të përfitosh nga ofertat e tyre ekskluzive me iute!

 

Si të paguash me Kod QR:

  • Gjej produktin që dëshiron te dyqani i partnerit iute.
  • Shko te kasa e partnerit, ku do të gjesh kodin QR.
  • Hap Myiute dhe shtyp butonin skano kodin QR.
  • Vendos vlerën e produktit dhe shtyp vazhdo.
  • Shijo blerjen!

 

Përfitimet e pagesave Paguaj Tani:

  • Pagesa kryhet menjëherë nëpërmjet skanimit të kodit QR.
  • Proces i sigurt, pa para fizike.
  • Mundësi për të shfrytëzuar Limitin e Shpenzimit të para-aprovuar.
  • E thjeshtë dhe e rehatshme – çdo gjë brenda MyiuteApp.

 

Bashkohu me mijëra klientë të kënaqur që kanë përqafuar shërbimet tona dhe përjeto komoditetin dhe sigurinë e Paguaj Tani.