spending-limit
Limiti i Shpenzimit
Para të disponueshme në çast për nevojat e tua, si Shopping apo Cash.
Dërgo aplikimin

Pse të aplikosh për Limitin e Shpenzimit?

Aplikim FALAS
Aplikimi për Limitin e Shpenzimit është FALAS. Asnjë kosto nëse nuk e perdor.
Në dispozicionin tënd për çdo nevojë
Qoftë për Shopping apo për para Cash, ne mbulojmë çdo nevojë tënden, 24/7.
OFERTË SPECIALE! Kredi me 0% interes
Klientët e rinj marrin kredi deri në 50,000 lekë me 0% interes për 2 muaj.

Apliko tani!

Dërgo aplikimin

Shpjegimi i Limitit të Shpenzimit

Çfarë është Limiti i Shpenzimit?

Limiti i Shpenzimit është një shumë parash që vihet në çast në dispozicionin tënd. Ti mund t’i përdorësh paratë për të blerë ne rrjetin e gjerë të partnerëve iute ose për t’i tërhequr Cash. iute të ofron disa mundësi ku mund të përdorësh Limitin e Shpenzimit:

 • Paguaj më Vonë me Smart 0% për blerjet e tua: Paguaj me 4 këste me 0% interes.
 • Paguaj më Vonë me Flexi për blerjet e tua: Zgjidh këstet e tua dhe paguaj deri në 48 muaj.
 • Merr Kredi në Cash: Zgjidh afatin e shlyerjes dhe tërhiqi paratë nga ATM-të iute 24/7.

Të gjitha opsionet e sipërpërmendura do të aprovohen në çast brenda Limitit të Shpenzimit tënd!

Dërgo aplikimin

Ofertë speciale!

Ofertë me kohë të kufizuar për klientët e rinj. Apliko tani për Limitin e Shpenzimit dhe përfito kredi deri në 50,000 Lekë me 0% interes, për 2 muaj.

Dërgo aplikimin

Ne do të të telefonojmë në lidhje me ofertën “Kredi me 0%” në momentin që do të marrim aplikimin tënd për Limitin e Shpenzimit.

 

Si të aplikosh për Limitin e Shpenzimit kur je i ri në iute?

 • 1

  Plotëso formularin e aplikimit

  Dërgo aplikimin
 • 2

  Shkarko Myiute App dhe regjistrohu

 • 3

  Përfundo procesin e identifikimit në Myiute App

 • 4

  Prit telefonatën tonë

 • 5

  Fillo të përdorësh Limitin Shpenzimit

Si mund të përfitosh nga Limiti i Shpenzimit?

Blerje të qeta
Po planifikon të blesh smartphone-in apo televizorin e fundit? Përdor Limitin e Shpenzimit me aprovim të çastit, për të blerë çfarë do dhe për ta paguar më vonë.
E mbuluar
Urgjenca të papritura
Në rastet kur lindin probleme të papritura dhe urgjente, është e rëndësishme që të kesh një fond sigurie. Limiti i Shpenzimit të ofron sigurinë që çdo shpenzim brenda Limitit tënd të jetë i mbuluar.
E mbuluar
Nevoja urgjente për para
Nëse, për çfarëdolloj rasti, të nevojiten menjëherë para, si për shembull je i ftuar në një martesë apo ditëlindje, Limiti i Shpenzimit të siguron para në çast për nevojat e tua.
E mbuluar
Mundësi udhëtimi
Ke zbuluar në minutën e fundit një ofertë fantastike udhëtimi? Mbulo menjëherë të gjitha shpenzimet e udhëtimit me Limitin e Shpenzimit që ke në dispozicion.
E mbuluar

Apliko tani!

Dërgo aplikimin

Video udhëzimi hap pas hapi: Si të aplikosh për Limitin e Shpenzimit

Shiko tani

 

Ke ndonjë pyetje? Ne jemi këtu për të të ndihmuar!

Nëse nuk e gjen atë që po kërkon, mos u shqetëso! Ekipi ynë i suportit përmes chat-it është veç një klikim larg për të të ndihmuar me çdo pyetje.

Sa është limiti maksimal që mund të përfitoj?

Apliko për Limitin tënd të Shpenzimit dhe shiko sa para të presin!

A kam detyrime nëse nuk e përdor Limitin e Shpenzimit?

Jo. Ti paguan sipas planit të ripagimit vetëm kur e përdor kreditin e disponueshëm.

Ku mund ta perdor?

Në rrjetin e partnerëve iute.