Kthehu pas

Kampionia e Evropës Luiza Gega, imazh zyrtar i iute!

Lajme
kampionia e evropes Luiza Gega - imazh zyrtar i iute

Një zhvillim fantastik për botën e sportit, ashtu edhe për industrinë fintech, është lajmi se kampionia e Evropës Luiza Gega, do të jetë ambasadorja e markës iute. Ky lajm është bërë i ditur pak ditë më parë nga vetë Luiza Gega në kanalet e saj të rrjeteve sociale. “Tek iute kam gjetur një skuadër fantastike njerëzish punëtorë, të devotshëm përballë vështirësive dhe miq të angazhuar për të lartësuar Shqipërinë dhe shqiptarët në çdo sferë të jetës. Le të vrapojmë drejt rekordeve të reja së bashku” – shprehet Luiza Gega teksa shfaqet duke ushtruar një nga stërvitjet e saj rutinë.

Për të mësuar më shumë rreth kësaj ngjarje, kontaktuam Drejtorin Ekzekutiv të iute, Z. Akan Ajdini. Ai u shpreh se ky bashkëpunim vjen natyrshëm si një materializim i shkrirjes së shpejtësisë dhe përsosmërisë, duke pasqyruar shërbimet e shpejta dhe të përgjegjshme të iute dhe mbështetjen e jashtëzakonshme që ata ofrojnë si për sportin ashtu edhe për reputacionin e Shqipërisë në skenën globale.

 

“Sporti me biznesin kanë shumë të përbashkëta, disiplina, përgatitja, zbatimi rregullave, saktësia etj. Të dyja janë të fokusuara të shkojnë në “finale” dhe pjesa e padukshme është puna e palodhur e një skuadre të tërë.” – u shpreh Ajdini.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme