Dërgo/Merr Para

Thuaji lamtumirë pritjes në radhë për të bërë pagesa.
Shijo thjeshtësinë e menaxhimit të veprimeve financiare në një vend.
send-money
dergo dhe merr para me iute

Dërgoji para familjes dhe miqve, paguaj faturat, bli në dyqane të ndryshme fizike dhe online dhe akseso para cash përmes rrjetit tonë të gjerë të dyqaneve partnere ose ATM-ve tona – të gjitha me aplikacionin Myiute.

 • Dërgo para në institucione të tjera financiare.
 • Shlyej automatikisht këstet e kredisë.
 • Paguaj Tani tek partnerët tanë.

Si të fillosh?

 • Hapi 1

  Shkarko aplikacionin

 • Hapi 2

  Apliko

  Apliko për një kredi duke plotësuar të dhënat personale dhe prit për miratim.

 • Hapi 3

  Identifikohu

  Ndiq udhëzimet në aplikacion për të bërë procesin e identifikimit.

 • Hapi 4

  Nënshkruaj

  Nënshkruaj kontratën në aplikacionin Myiute dhe shijo përfitimet.

Transaksione parash

Harroje pritjen në radhë për të kryer pagesa dhe fillo të bësh transaksione digjitale sapo të transferosh paratë në portofolin digjital Myiute.

Tërheqje parash

Ti mund të tërheqësh paratë në dorë nga ATM tona ose nga rrjeti i gjerë i Partnerëve iute, 24/7.

Rimbushje e llogarisë

Rimbush llogarinë tënde në Myiute duke transferuar para nga institucione të tjera financiare ose duke përdorur rrjetin e gjerë të Partnerëve iute.