Vjen Paul Kalkbrenner në Tiranë por s’ke buxhet?
Apliko tani në Myiute App

Aplikimi për aktivizimin e Limitit të Shpenzimit mund të kryhet vetëm nga shtetasit shqiptarë, të pajisur me mjet identifikimi/pasaportë shqiptare te vlefshme.

Merr kredi me 0% interes deri në 50’000 Lekë & shlyeji për 2 muaj.

Si ti marrësh?

 • Hapi 1

   

  Shkarko Myiute App

   

 • Hapi 2

   

  Aktivizo Limitin e Shpenzimit


  Aktivizimi bëhet në çast dhe falas. Kliko këtu për videon udhëzuese.

 • Hapi 3

   

  Telefonata


  Qëndro në pritje të telefonatës sonë për të përfituar kredinë me 0% interes.

 • Hapi 4

   

  Suksese!


  Përdor paratë për të blerë biletën dhe kryer çdo shpenzim tjetër!

Me paratë tashmë të disponueshme në Myiute app:

Mbush byzylykun tënd duke skanuar me Myiute kodin QR në çdo pikë top-up tek eventi.

Kreditin e mbetur në portofolin tënd digjital Myiute mund ta përdoresh thjesht fare!

 • Kryej blerje duke skanuar me Myiute kodin QR në dyqanet e Partnerëve iute, ku gjen oferta të dedikuara!
 • Tërhiqi paratë në ATM-të iute 24/7.

 

 

Shijo çdo beat si asnjëherë më parë në festën më të madhe të momentit!