Merr kredinë e parë nga iute me 0% interes.

Për një verë të paharrueshme!
Merr deri në 50,000 Lekë pa interes!
ALL
Muaj
0 ALL/muaj
NEI (Norma efektive e interesit)
0 %
Ky informacion është vetëm për qëllime demonstrimi. Për një ofertë të personalizuar, lexo Politikën tonë të Privatësisë, Termat & Kushtet dhe plotëso formularin e aplikimit.
Shembull ilustrues: Për shumën e kredisë prej 50,000 Lekë, kohëzgjatjen e kredisë 12 muaj, me normë interesi 20.00%, kësti mujor është 5,870 Lekë. Shuma totale e interesit është 5,564 Lekë. Shuma totale e komisionin të procesimit 14,856 Lekë, NEI 94.84%. Shuma totale për kthimin e kredisë 20,420 Lekë. Komisioni për kthim të hershëm prej 0%.
Forma e Aplikimit

Lutemi të plotësosh të gjitha informacionet e kërkuara.

Numri Personal i Identifikimit nuk është i saktë.

Numri i telefonit nuk është i vlefshëm.

Invalid birthdate

Të marrësh kredi në iute është e thjeshtë dhe e shpejtë!

 • 1

  Zgjidh shumën dhe apliko për një kredi duke përdorur kalkulatorin e mësipërm

 • 2

  Shkarko Myiute app

 • 3

  Hyr në Myiute duke përdorur Numrin Personal të identifikimit

 • 4

  Ndiq procesin e aplikimit për kredi, plotëso të dhënat e kërkuara dhe verifiko identitetin

 • 5

  Pas nënshkrimit të marrëveshjes së kredisë, paratë do të transferohen në llogarinë tënde menjëherë

 • 6

  Tashmë lekët e tua janë në Myiute. Paguaj lehtë dhe shpejt me kod QR.

Kredi, pagesa, oferta – 24/7 në celularin tënd.

 • Menaxho kreditë kudo që je.
 • Apliko ose kontrollo kredinë online.
 • Paguaj këstet pa dalë nga shtëpia.
 • Zbulo ofertat më të mira nga partnerët tanë.
 • Bli, pa komision, duke skanuar kodin QR në mbi 500 dyqane partnere.
 • Tërhiq cash në ATM iute 24/7 dhe në agjentët tanë në të gjithë Shqipërinë.