Kthehu pas

CEO i grupit iute mbledh fonde për Ukrainën, kundër agresionit rus.

Lajme

Tarmo Sild kryeson përpjekjet për mbledhjen e fondeve për pajisje kritike për ushtarët ukrainas.

Në konfliktin e vazhdueshëm midis Ukrainës dhe Rusisë, solidariteti dhe mbështetja nga e gjithë bota janë vendimtare. Tarmo Sild, Drejtori Ekzekutiv i Grupit iute, ka marrë një qëndrim proaktiv në ndihmë të mbrojtjes së Ukrainës. Nën udhëheqjen e tij, iute ka nisur një fushatë për mbledhjen e fondeve brenda kompanisë për të ofruar mbështetje të drejtpërdrejtë për njësitë e vijës së parë në Ukrainë.

Sild theksoi rëndësinë e mbështetjes së ushtrisë ukrainase, duke thënë: “Nëse doni që Ukraina të fitojë luftën, ju duhet të mbështesni ushtrinë që po lufton”. Duke pranuar se fitorja për Ukrainën nënkupton një fitore për të gjithë Evropën e lirë, Sild dhe ekipi i tij në iute u mblodhën së bashku, duke mbledhur një shumë mbresëlënëse prej 23,737 € për të blerë dronët e mbikqyrjes gjatë natës, shumë të nevojshme për ushtarët ukrainas.

Nisma mblodhi 29 anëtarë të ekipit që morën pjesë në fushatë, duke demonstruar një përkushtim kolektiv për të qëndruar në solidaritet me Ukrainën. Fondet e mbledhura u përdorën për të blerë katër dronë vëzhgimi për natën, të cilët u dorëzuan së bashku me 16 automjete 4×4 të ngarkuara me pajisje thelbësore, direkt në Kiev.

Pas dorëzimit, ushtarët ukrainas, të cilët sapo ishin kthyer nga vija e frontit, shprehën mirënjohjen e tyre për ekipin e iute. Sild tregoi përvojën e ngrohtë, duke theksuar ndikimin e thellë të lidhjes njerëzore dhe ndjeshmërisë në kohë krize. Ai theksoi rëndësinë e mbështetjes së drejtpërdrejtë për ata që luftojnë në vijën e frontit, duke pohuar se ushtarët në Ukrainë janë “në të vërtetë ne vetë”.

Dhurimi i dronëve të vëzhgimit të natës ka një rëndësi të madhe strategjike, duke u mundësuar forcave ukrainase të lundrojnë dhe monitorojnë në mënyrë efektive fushën e betejës, veçanërisht gjatë angazhimeve gjatë natës. Leila, një operatore dronësh, theksoi rolin kritik të teknologjisë në përballjen e agresionit rus, duke deklaruar, “Ukraina do të fitojë me mentalitetin e saj dhe me përdorimin e zgjuar të teknologjisë”.

Përtej ndikimit të menjëhershëm të fushatës për mbledhjen e fondeve, Sild pohoi angazhimin e vazhdueshëm të iute për të mbështetur Ukrainën deri në arritjen e fitores. Ai nënvizoi natyrën bashkëpunuese të përpjekjes, duke pranuar rolin e vullnetarëve nga vende të ndryshme në forcimin e aftësive mbrojtëse të Ukrainës.

Ragnar Sass dhe Peeter Rikken, që drejtojnë brigadën vullnetare, kanë udhëhequr iniciativa të shumta, duke ofruar burime thelbësore në Ukrainë që nga fillimi i konfliktit. Sild vlerësoi profesionalizmin dhe përkushtimin e tyre, duke theksuar shkathtësinë dhe efikasitetin e nismave të udhëhequra nga vullnetarët në adresimin e nevojave urgjente në terren.

Ndërsa konflikti vazhdon, iute mbetet e palëkundur në mbështetjen e saj për Ukrainën, me Sild që pohon, “Ne jemi pjesa e pasme dhe ne duhet të mbështesim frontin deri në fitore”. Kompania parashikon fushata të mëtejshme të përbashkëta për mbledhjen e fondeve dhe nisma për të forcuar përpjekjet mbrojtëse të Ukrainës përballë agresionit rus.

Më shumë lajme Shfleto gjithë lajmet

Njoftim në lidhje me përditësimin e listës së çmimeve të IuteCredit Albania sh.a

Dëshirojmë të bëjmë me dije në lidhje me disa përditesime të listës së çmimeve, efektive më date 29/04/2024: Vërtetim mbyllje kredie – 2,000 Lek; Vërtetim balance kredie – 2,500 Lek; Kopje e kontratës së kredisë – 2,000 Lek; Vërtetim për mbyllje kredie brenda 14 ditëve – 5,000 Lek; Komision i shtyrjes së datës së pagesëslexo më shumë
Njoftime

Përtej praktikave tradicionale të Menaxhimit të Riskut: Qasja proaktive e iute

Mes kompleksitetit të peizazhit të sotëm ekonomik, menaxhimi i rreziqeve është bërë një shqetësim kryesor për bizneset në mbarë botën. Në një intervistë me përfaqësuesen e kompanisë fintech iute, Drejtoreshën e Departamentit të Riskut Alma Hasanaj, ne thellohemi në thelbin e filozofisë së menaxhimit të rrezikut, duke zbuluar strategjitë dhe njohuritë që nxisin besueshmërinë teklexo më shumë
Lajme

E vërteta e ofertave me 0% interes; financim i zgjuar!

Në një epokë pasigurie financiare, një ofertë spikat: Pagesa me këste me 0% interes! Por çfarë fshihet pas kësaj marrëveshjeje? Në këtë artikull do të zbuloni përfitimet dhe transparencën pas këtyre ofertave joshëse. Si mund ta kuptojmë “produkt me këste, me interes zero”? Në pamje të parë, blerja me këste me 0% interes mund tëlexo më shumë
Lajme