Add Cash at Partner Stores close to you doorstep and Receive Cash instantly from iute ATMs opened 24/7!
Krijo tani llogarinë tënde falas

Whether you’re Adding Cash to your Digital Wallet or want to take your money out in cash, we have designed our services to make managing your money faster and simpler than ever.

Add Cash
We’ve eliminated the hurdles, so you can add your cash to Digital Wallet without the wait or the worry.

 • Adding cash to your Digital Wallet is FREE of charge

 • We offer wide network of Partner locations across all Albania

 • Cash is added to your Digital Wallet in the blink of an eye

 • Bring cash along with your ID to your selected partner location

 

Create account

How to Add Cash to your account?

 • 1

  Find the nearest iute Partner location

 • 2

  Bring your ID card or Passport and Cash with you 

 • 3

  Scan QR code placed in Partner location by using Myiute app

 • 4

  After scanning iute QR code, select from available services “Add Cash”

 • 5

  Hand over your identification document and the cash to the salesperson 

 • 6

  Money will arrive in your Digital Wallet instantly

Receive Cash
We made Receiving Cash simple to you! We have eliminated the hurdles, so you can get cash without the wait or the worry. 

 • Receive Cash at iuteATMs 24/7 or iute Partner locations across Albania

 • To receive cash in larger amounts and more comfort, use iuteATMs.

 • To get a smaller amount on the go, visit Partner locations and bring your ID with you.

Create account

How to Receive Cash in Partner Store?

 • 1

  Find nearest iute Partner location and bring your ID or Passport with you

 • 2

  Scan QR code placed in partner location by using Myiute App 

 • 3

  After scanning iute QR code, select from available services “Receive Cash”

 • 4

  Hand over your ID document to the salesperson 

 • 5

  The salesperson will confirm your identity and will hand over Cash to you

How to Receive Cash from iute ATM?

Nëse ke ende nevojë për informacion, mos hezito të na shkruash në Chat box – për të të ndihmuar me çdo pyetje që mund të kesh.

Si mund të shtoj para në portofolin tim digjital?

Shtimi i parave tashmë është bërë edhe më i lehtë! Gjej partnerin iute që ofron shtimin e parave në portofolin digjital.

 1. Sigurohu që ke shkarkuar aplikacionin Myiute.
 2. Merr paratë me vete dhe ID-në, në mënyrë që të jemi në gjendje të të identifikojmë.
 3. Skano kodin QR për të nisur procesin dhe shto sa para dëshiron të shtosh në llogarinë tënde.
 4. Dorëzoi shitësit ID-në dhe paratë.
 5. Pas kësaj, shtimi i parave në portofolin tënd digjital do jetë kryer me sukses.

Nëse ke nevojë për ndihmë gjatë aktivizimit, ekipi ynë mbështetës është i gatshëm të ndihmojë në çdo hap të rrugës.

Si mund të tërheq para nga portofoli im digjital?

Ti mund të tërheqësh para nga Portofoli Digjital në ATM iute, aktivë 24/7, ose mund të vizitosh dyqanet tona partnere.

 1. Sigurohu që kesh shkarkuar Myiute App në të dyja rastet.
 2. Skano kodin QR që e gjen në ATM ose në dyqanin partner.
 3. Ndiq udhëzimet.
 4. Vendos vlerën e parave që dëshiron të tërheqësh.
 5. Merr paratë.
A ka komision shërbimi i shtimit ose tërheqjes së parave?

Shtimi i parave në portofol digjital është tëresisht pa pagesë. Lidhur me tarifat e transaksioneve të tjera, kliko këtu dhe informohu më shumë.

Ku më leverdis më shumë që të tërheq para në shuma të mëdha?

Tërheqja e fondeve të tua 24/7 është e mundur vetëm pranë ATM-ve iute. Është pikërisht ky avantazh që i bën ATM-të më të përshtatshme për të tërhequr çdo shumë, në çdo orar të ditës.

A mund të vizitoj dyqanet e partnerëve pa njoftim paraprak?

Mund të ndodhë që Partneri nuk ka mjaftueshëm fonde të disponueshme në momentin e vizitës, ndaj të sugjerojmë që ATM-të iute të jenë zgjedhja jote e parë për tërheqje, veçanërisht për vlera të mëdha. Partnerët janë një opsion i mirë për të tërhequr dhe shtuar shumë më të vogla parash ndërsa je në lëvizje

Pse më duhet të paraqes kartën time të identitetit ose pasaportën pranë dyqaneve të partnerëve?

Ne dhe partneri ynë duam të sigurohemi se vetëm ju keni akses në fondet tuaja.

Si mundet një person tjetër të shtojë para në portofolin tim digjital?

Një person tjetër nuk mund të shtojë para në portofolin tënd digjital pasi për ne dhe ty është e rëndësishme të parandalohet mashtrimin. Nëse një person tjetër dëshiron të shtojë fonde, ai mund ta bëjë këtë nëpërmjet transfertës bankare.